martes, 31 de mayo de 2011

Trobada d'alumnes de música moderna Es Migjorn Gran - Es Castell

Volem recordar que aquest dissabte dia 4 a les 11h es realitzarà la trobada d'alumnes de música moderna.
Pares i mares amb la resta de alumnes de l'escola estan convidats a assistir, especialment aquells que realitzaran els cursos de 1, 2, 3 i 4 de llenguatge musical.
Entre el dimecres i dijous els alumnes haurien de confirmar la seva assistència.

                                          Juan García
                                          Coordinador de l'escola de música

jueves, 26 de mayo de 2011

TROBADA ALUMNES DE MODERNA ES MIGJORN-ES CASTELL 4 JUNY

Benvolguts pares / mares

Volem comunicar als pares i mares que l'Escola de Música des Migjorn Gran juntament amb  l'Escola de Música des Castell ha organitzat una trobada d'alumnes i professors de música moderna.
 Aquesta trobada es realitzarà el dissabte 4 de juny a les 11h a Es Castell, a la Sala Multifuncional (plaça esplanada maig, al costat de l'escola de música).
Tots els alumnes de l'escola de música, juntament amb els seus pares i mares, estan convidats a assistir, especialment aquells que cursen l'assignatura de "llenguatge musical". Ja que els professors de música moderna realitzaran una breu explicació dels diferents estils de música moderna que hi ha actualment: bossa nova, blues, rock, etc. I al mateix temps, els alumnes podran escoltar un petit repertori de cançons dels estils abans esmentats.

Com l'activitat té un caràcter especialment familiar, al final de la trobada es realitzarà una petita picada entre professors, alumnes i pares. Per tant els alumnes i pares que participin poden portar, si volen, alguna cosa per incloure en la picada.

També vull recordar que els alumnes de música moderna que participin (bateria i guitarra) hauran d'estar una hora abans.

Atentament,
Juan García García
Coordinador de l'Escola de Música

info audició de final de curs: 5 de juny

Benvolguts pares / mares:

Volem comunicar que el diumenge dia 5 de juny a les 18:30h es farà el concert de final de curs.
El concert es realitzarà al bar "la Palmera" i els alumnes que participin hauran d'estar mitja hora abans de l'inici del concert, especialment aquells alumnes que participin amb instrument. El concert es dividirà en dues parts, a 18:30h començaran els alumnes de "música i moviment", “llenguatge muscial” i  els alumnes més joves d'instrument. La segona part es calcula que s'iniciarà a les 20h. amb la participació dels alumnes majors d'instrument i amb la Banda de l'Escola de Música.. 

També volem recordar que les classes continuaran després de l'audició i aquestes finalitzaran el dia 16 de juny.

Atentament,
                                    Juan García García
                                    Coordinador de l'Escola de Música